Verfonline-XL

Voor verf van bekende merken als Sikkens, Sigma, Wijzonol en Veveo hoeft de klant vanaf nu het huis niet meer uit. Bij VerfonlineXL kopen klanten eenvoudig online verf van professionele kwaliteit én profiteren ze van verf aanbiedingen. Ze profiteren dus van het gemak van online en ze betalen ook nog eens minder.

Doordat VerfonlineXL groot inkoopt profiteer de klant van aantrekkelijke verf aanbiedingen. Of het nu gaat om professionele of doe-het-zelf kwaliteit muurverf, grondverf, houtverf of andere verf en schildersbenodigdheden: de prijzen die Verfonline-XL hanteert zorgen ervoor dat goedkope verf voor iedereen beschikbaar is. Naast de verf aanbiedingen hanteren bij een gedeelte van ons assortiment ook nog eens oplopende staffelkortingen. Hierdoor wordt de verf nog goedkoper.

Bestellingen van VerfonlineXL zijn snel in huis. Zijn de producten op voorraad wordt er op werkdagen voor 16:00 besteld? Dan is de verf de volgende dag al in huis. Bovendien wordt de bestelling vanaf €40,- gratis verzonden. Dat betekent in de meeste gevallen dat de goedkope verf ook nog eens gratis wordt thuisbezorgd. Verf kopen bij VerfonlineXL is ook nog eens heel veilig en betrouwbaar. De vele klanten geven VerfonlineXL niet voor niets een 9+. Kortom: VerfonlineXL staat voor kwalitatieve verf, een breed assortiment, scherpe prijzen en een razendsnelle verzending.

Waarom bestellen bij verfonline-XL:
- Populaire producten tegen concurrerende prijzen;
- Korte levertijden;
- Profiteer van stapelkortingen
- Gratis verzending vanaf €40,-

Je korting bij Verfonline-XL:

Standaard 2.1% korting Bekijk de aanbieding