Sentimo.com radiatorombouw specialist

Sentimo.com het merk voor op maat gemaakte stalen ontwerpen.

Sentimo.com is dé radiatorombouw specialist van Nederland. Sentimo.com maakt metalen oplossingen om huizen mee te verfraaien. Als dochteronderneming van een groot Nederlands metaalbewerkingsbedrijf gevestigd in Ulft, staat Sentimo.com garant voor een stabiele onderneming en bieden zij uitsluitend producten die in Nederland zijn gefabriceerd.

Het doel van de radiatorombouw is om een leefruimte een nieuwe sfeer te geven, zonder af te doen aan de functionaliteit van de radiator. De radiator ombouwen zijn zelf samen te stellen. Dit gaat van het bepalen van een geschikte afmeting tot het kiezen van de uitstraling en kleur. Met een assortiment van 3 verschillende uitvoeringen en meer dan 40 kleuren zorgt Sentimo.com voor een gepersonaliseerd product waarbij er voor iedereen een passende mogelijkheid bestaat.

Plaatstaal is een goede geleider van warmte, de bekleding wordt daarom lekker warm wanneer de radiator aanstaat. Daarnaast is dit materiaal magnetisch, waardoor het met sterke magneten gemakkelijk op de radiator te monteren is. De magneten zorgen ervoor dat de bekleding goed tegen de radiator getrokken wordt, waardoor er geen warmte verloren gaat.

Je korting bij Sentimo.com/nl:

Algemeen 1.75% korting Bekijk de aanbieding