Letsleds.nl sfeervolle LED verlichting

Letsleds is een webwinkel met een breed assortiment aan LED verlichting. Wij hebben meer dan 50.000 huizen voorzien van prachtige verlichting en onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 op 6000+ klantreviews! Met een eigen showroom en een team aan specialisten hebben wij ons inmiddels flink gevestigd binnen de markt.

Of je nou een modern of een industrieel interieur hebt, Scandinavisch of mooi landelijk: wij hebben altijd aansluitende verlichting. Het voordeel aan de verlichtingsmarkt zijn de hoge orderwaardes. Wist je trouwens dat wij ook de zakelijke markt bedienen? Dit zijn over het algemeen klanten met grote bestellingen.

Elk huis in Nederland heeft verlichting. Met kijk op de hoge kosten voor energie deze dagen is een overstap naar LED voor elk huishouden interessant, omdat je zeker 90% aan elektriciteitskosten van verlichting bespaart.

Bovendien hoor je overal op de radio en tv tips voor het besparen op de energie rekening en LED is er altijd één van. Tijd om mee te gaan met deze trend met de mooiste verlichtingsproducten.

Je korting bij Letsleds:

Standaard 1.23% korting Bekijk de aanbieding