One for One

1 paar kopen is 1 paar geven

Overzicht TOMS® bedrijf
In 2006 ontmoette de Amerikaanse reiziger Blake Mycoskie kinderen in een dorp in Argentinië, en ontdekte dat ze geen schoenen hadden om hun voeten te beschermen. Om ze te kunnen helpen zette hij TOMS® op, een bedrijf dat voor elk paar schoenen dat wordt verkocht, een paar nieuwe schoenen schenkt aan een kind in nood. One for One™

Toen hij zich realiseerde dat deze beweging andere basisbehoeften zou kunnen dienen, werd TOMS® Eyewear gelanceerd. Met de aankoop van elk paar TOMS®, doneert TOMS® aan een mens in nood. One for One™

"De innerlijke kracht van het Zuid-Amerikaanse volk heeft een enorme indruk op mij gemaakt, vooral van mensen die zo weinig hebben, en ik werd onmiddellijk vervuld van het verlangen - de verantwoordelijkheid - om meer te doen."
— Blake Mycoskie
We geven in meer dan 70 landen.
We hebben meer dan 60 miljoen schoenen gegeven aan behoeftige kinderen, die ons 60 miljoen lessen hebben geleerd.

Sinds 2006 hebben mensen zoals jij ons geholpen dit geweldige aantal te bereiken, en het leidt tot grotere, betere dingen! Zoals het geven van verschillende soorten schoenen naar aanleiding van het gebied of het seizoen, of het creëren van lokale banen door schoenen te produceren in de landen waar we geven. TOMS®-schoenen worden altijd gegeven aan kinderen via humanitaire organisaties die schoenen opnemen in hun gemeenschapsontwikkelingsprogramma's.

Sinds 2011 is bij 400.000 mensen het gezichtsvermogen hersteld door middel van aankopen van TOMS®-brillen.

We geven gezichtsvermogen in meer dan 10 landen, door het verstrekken van brillen op voorschrift, medische hulp en/of chirurgie om het gezichtsvermogen te behouden bij elke aankoop van een bril. Een aankoop helpt niet alleen gezichtsvermogen te herstellen, het steunt ook duurzame programma's voor oogzorg op gemeenschapsbasis, het creëren van professionele banen (vaak voor jonge vrouwen), en het helpt training in basis oogverzorging te verstrekken aan lokale zorgvrijwilligers en leraren.
Volg ons:
TOMS® op Facebook
TOMS® op Twitter
TOMS® op YouTube
Wat als een bedrijf is begonnen, is een beweging geworden
Onze gemeenschap heeft ons geholpen een eenvoudig idee om te zetten in een krachtige realiteit. Groepen zoals TOMS® Campusprogramma's zorgen dat studenten van overal in de Verenigde Staten betrokken raken bij evenementen waarin anderen worden onderwezen over bewust consumeren en maatschappelijk ondernemen. Via ons stageprogramma kunnen andere jonge mensen een waardevol onderdeel uitmaken van ons verhaal.

Onze beweging bestaat uit veel onderdelen, waaronder Eén dag zonder schoenen en World Sight Day, onze jaarlijkse dagen waarin we het bewustzijn willen aanwakkeren rond de wereldwijde kwesties van armoede en vermijdbare blindheid en visuele beperkingen. Ticket om te geven geeft onze gemeenschap een kans om deel uit te maken van een gulle geversreis en TOMS®-schoenen uit te delen aan kinderen ter plaatse. En als je op zoekt bent naar andere manieren om mee te doen, dan heeft ons gemeenschapsteam genoeg ideeën.

Je korting bij Toms:

Alle bestellingen 2.5% korting Bekijk de aanbieding