Studers alles voor MBO

Studers is er speciaal voor het mbo.

Op studers.nl bestellen mbo studenten alles wat zij nodig hebben voor hun opleiding. Nieuw of 2e hands studieboeken, digitaal studiemateriaal of spullen voor de praktijkles. Alles staat op 1 plek.

Studers werkt intensief samen met mbo-instellingen, docenten en uitgevers in heel Nederland. Door deze samenwerking kunnen zij studenten álles bieden wat ze nodig hebben om hun opleiding met succes af te ronden en de brug te slaan van opleiding naar werk.

Uniek zijn de leermiddelenlijsten die Studers samen met de verschillende opleidingen publiceert op studers.nl. Zo weten mbo studenten zeker dat zij altijd het juiste studiemateriaal bestellen. Ook profiteren studenten van een ruim aanbod 2e hands studieboeken én krijgen ze direct geld als zij hun oude studieboeken aan Studers verkopen.

Daarnaast zijn de campagnevoorwaarden goed. Dit maakt Studers.nl de ideale adverteerder om te promoten met jouw e-mailbestand en/of website.

Let op: U ontvangt geen Cashback op Nederlands of friestalige boeken dit i.v.m. de vaste-boekenprijs-richtlijnen van het Commissariaat voor de media.

Je korting bij Studers:

Standaard 1.5% korting Bekijk de aanbieding
Tweedehandsboeken € 0,38 cashback Bekijk de aanbieding