Vivalditravel.nl

VIVALDI Travel.nl is gespecialiseerd in het verhuren van particuliere vakantiehuizen in de populairste vakantiegebieden in Duitsland en Oostenrijk, zomer èn winter. Belangrijk: Alle huizen zijn stuk voor stuk door ons persoonlijk geïnspecteerd en bovendien verrassend betaalbaar!

Een hartelijk welkom en nog meer….
Het boeken van een vakantiehuis bij VIVALDI Travel.nl betekent bij aankomst een schoon huis en opgemaakte bedden. En natuurlijk een hartelijk welkom met bovendien een lekker flesje wijn op tafel of een andere leuke verrassing.

En betalen?
Dat doet uw klant gewoon via zijn eigen bank; alle informatie staat keurig gespecificeerd op de boekingsbevestiging.

Alleen via internet!
Omdat de vakantiehuizen van VIVALDI Travel.nl alleen online worden aangeboden, is de consument altijd verzekerd van het meest actuele aanbod; voor onze affiliates betekent dit een hoog succespercentage: consumenten kunnen alleen online boeken!

Het inframen van de website van VIVALDI Travel.nl (of onderliggende subpagina’s) is niet toegestaan. Inframen mag alleen indien de pagina waarop het frame zichtbaar is, voorzien is van een "noindex,follow" tag in de header van de pagina. Tevens dient een consument altijd actie te ondernemen om op de framespagina terecht te komen (bijvoorbeeld op een link te klikken vanuit een mail/website).

SEA. Het rechtstreeks doorlinken naar de website van VIVALDI Travel.nl is niet toegestaan (de merknaam mag niet in de display URL zichtbaar zijn).
Het is wel toegestaan met een eigen website te adverteren in zoekmachines (mits de website van VIVALDI Travel.nl niet ingeladen wordt in een frame of op andere wijze automatisch zichtbaar wordt).

Keywordpolicy. Adverteren op de merknamen (of misspellingen hiervan) VIVALDI Travel, VIVALDITravel.nl, VIVALDI Travel.eu etc. niet toegestaan, dus ook vakantiehuizen VIVALDI Travel (zonder aanhalingstekens) niet. Het gebruik van de merknaam (of misspellingen hiervan) in de advertentietekst is tevens niet toegestaan. Het is wel toegestaan om in te kopen op zoekwoorden op het gebied van reizen, bijv. ‘vakantiehuizen, villa’s, etc.’ Bij overtreding van deze voornemens heeft VIVALDI Travel.nl het recht om de samenwerking met overtredende affiliates te annuleren.

E-mailmarketing: E-mailmarketing is beperkt toegestaan. Dit houdt in dat versturen van e-mailberichten met reclame van VIVALDI Travel.nl is toegestaan, mits:
- Niet betaald wordt voor het lezen van de e-mail.
- Niet betaald wordt voor het bekijken van de website van VIVALDI Travel.nl (of onderliggende subpagina’s).
- E-mailberichten alleen verstuurd mogen worden aan double opt-in leden.

Het is niet toegestaan kortingscodes die door VIVALDI Travel.nl zijn uitgegeven te promoten (zowel offline als ook online vanuit bijvoorbeeld de nieuwsbrief), tenzij dit specifiek is aangegeven in de campagne/nieuwsberichten.

Je korting bij Vivalditravel.nl:

Standaard 2% korting Bekijk de aanbieding