Iedereen kan genieten van de pracht van mode

SHEIN is een internationaal e-commerce platform in de mode detailhandel.

Het bedrijf focust zich hoofdzakelijk op damesmode maar biedt ook mannenmode en kindermode, accessoires, schoenen, hantassen en andere mode items aan. SHEIN richt zich voornamelijk op Europa, Amerika, Australië en het Midden-Oosten, samen met andere consumentenmarkten.

Het merk is opgericht in oktober 2008 en houdt sindsdien de filosofie hoog dat "iedereen kan genieten van de pracht van mode". Het bedrijf bestrijkt meer dan 220 landen en regio's over heel de wereld.

Onze Missie
SHEIN is trots om de laatste trends aan te bieden voor zowel jonge vrouwen als tieners, en dat allemaal aan betaalbare prijzen.

SHEIN is er bovendien van overtuigd dat "iedereen kan genieten van de pracht van mode". SHEIN volgt de laatste nieuwe modetrends van over heel de wereld en brengt deze stijlen gezwind op de markt. Dus of je nu op zoek bent naar de perfecte boho-jurk, t-shirts met fantastische grafische prints of blouses met leuke motiefjes en zwemkledij, SHEIN is de ultieme one-stop-shop voor de moderne en eigentijdse maar toch economische fashionista.

Daarom is het hoofddoel van SHEIN om snel stijlvolle kwaliteitsproducten aan te bieden tegen aanlokkelijke prijzen aan klanten van over heel de wereld.

Je korting bij SHEIN:

Bestelling 5% korting Bekijk de aanbieding