Oeteldonkstijl

De webshop Oeteldonkstijl is opgericht in 2013 en zit gevestigd in Liempde. Oeteldonkstijl bestaat uit een jong, creatief en informeel team dat van uitdagingen en een feestje op haar tijd houdt.

Dit is natuurlijk niet gek wanneer er voornamelijk feestartikelen verkocht worden voor carnaval in Den Bosch (Oeteldonk).

Oeteldonkstijl levert haar producten zowel b2c als b2b (andere carnavals winkels en/of webshops). De belangrijkste producten zijn de Oeteldonk sjaal en de Oeteldonk emblemen. De echte Oeteldonkers dragen namelijk altijd een Oeteldonk sjaal en een jasje of boerenkiel met emblemen. Verder wordt de outfit aangevuld met andere accessoires in de kleuren rood, wit en geel (Oeteldonkse kleuren). Deze producten zijn allemaal verkrijgbaar bij Oeteldonkstijl.

Oeteldonkstijl maakt het dus mogelijk om via één webshop je gehele Oeteldonk outfit in te kopen. De emblemen op Oeteldonkstijl worden zelf ontworpen en geproduceerd. De designs zijn dus uniek. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om als klant zelf een ontwerp aan te leveren en te laten produceren door
Oeteldonkstijl.

Naast de Oeteldonk artikelen is er ook een klein assortiment met Kruikenstad artikelen (carnaval in Tilburg) en onesies en verkleed kleding. Hieronder valt tot op heden de La Casa de Papel pakken en de foute trainingspakken. Echter gaat dit assortiment nog wel uitgebreid worden op Oeteldonkstijl. Deze artikelen worden namelijk ook verkocht op andere momenten dan met Carnaval. Denk aan bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten.

Alle producten van Oeteldonkstijl worden grootschalig geïmporteerd en kunnen hierdoor aangeboden worden met de laagste prijsgarantie. Daarnaast kunnen ze hierdoor direct uit voorraad geleverd worden. Oeteldonkstijl biedt een snelle levering (24-uurs levering), altijd de laagste prijs en gratis verzending boven de €50,- inclusief btw.

 

Je korting bij Oeteldonkstijl.nl:

Standaard 4.9% korting Bekijk de aanbieding