Voordelige Telefonie

Bekijk de beste telecom deals van Tele2!

Het is alweer twintig jaar geleden dat wij onze entree maakten op de Nederlandse markt. En niet zomaar een entree. Nee.

De missie was direct duidelijk: het afbreken van de bestaande telecommonopolies. BAM! Ga er maar aan staan. Nou dat hebben we gedaan, en met succes.

Maar betekent dat nu dat we klaar zijn? Natuurlijk niet. Wij willen altijd beter, slimmer, en asls het kan goedkoper. Steeds maar weer optimaliseren en de beste routes uitstippelen. Voor onszelf maar vooral voor meer dan 1 miljoen consumenten en tienduizenden bedrijven, die we elke dag verbinden. Overheidsinstanties, zakelijke dienstverleners, financials, de bakker om de hoek. Maar ook (inter)nationale serviceproviders.

Hoe groot de ambitie van onze klanten ook is, ons netwerk is er klaar voor. Want alle ingrediënten hebben we zelf in huis. Mobiel, tv en internet thuis, fixed B2B, cloud, M2M, en niet onbelangrijk het modernste 4G-netwerk ter wereld.

En dan is er nog iets, onze mentaliteit. We zijn namelijk de challenger van de Nederlandse markt, altijd zo geweest. Dat maakt ons niet-meer-normaal zo flexibel. En het geeft ons de creativiteit die nodig is om echt mooie dingen voor elkaar te krijgen voor onze klanten.

Zo zitten wij nu eenmaal in elkaar. En dat maakt Tele2 een bevlogen bedrijf dat floreert op bevliegingen. Waar de energie van de muren spat en de creativiteit in de lucht hangt. Waar je gewoon ‘jij’ kunt zijn en altijd gehoord zal worden. Een plek waar nog genoeg ruimte is om je eigen kansen te creëren en ideeën gelukkig nog echt tot uiting komen. Elke dag het beste uit jezelf willen halen.” Dat doen wij het liefst. Gewoon omdat het kan.

Dat is Tele2.

Je korting bij Tele2 Mobiel:

Minimale vergoeding 2.4% korting Bekijk de aanbieding
Maximale vergoeding 4% korting Bekijk de aanbieding