Escape Tours

Escape Tours is dé nieuwe activiteit voor een gezellig dagje uit in één van de Nederlandse steden.

Tijdens deze leuke interactieve game gaan de deelnemers op zoek naar ‘de geheime uitgang’ van hun favoriete stad. Met meer dan 20 steden in Nederland, is er door heel Nederland een Escape Tour beschikbaar!

Doordat het proces van boeken tot en met het spelen van de game volledig geautomatiseerd is hoeft er op locatie geen instructeur aanwezig te zijn. Hierdoor kunnen jouw bezoekers de game starten wanneer ze maar willen. Dat is de kracht van Escape Tours! Mede hierdoor is de Escape Tour perfect voor een dagje uit met familie, vrienden of collega’s in Nederland én Europa. Want ja, er zijn ook Escape Tours beschikbaar in de welbekende Europese steden!

Een Escape Tour wordt gespeeld in groepjes van 2-5 personen. Met een Escape Tour dwalen de deelnemers aan de hand van onze app door de stad, op zoek naar de geheime uitgang. Elke game heeft zijn eigen verhaallijn met een bekend historisch figuur uit deze stad in de hoofdrol. De deelnemers kunnen die uitgang vinden als ze alle raadsels oplossen, opdrachten voltooien, leuke augmented reality foto’s maken en natuurlijk alle cryptische aanwijzingen weten te ontcijferen.

Wat maakt Escape Tours succesvol?

Je kan de activiteit starten wanneer je wil
In meer dan 50 steden in Nederland en Europa te spelen
In 2 uur tijd kom je langs de leukste plekjes van de stad
Meerdere talen beschikbaar

Je korting bij Escape Tours NL:

Standaard 7.5% korting Bekijk de aanbieding