Voor boeken en meer...

Bij bruna.nl bestel je snel en eenvoudig.

Je kunt ervoor kiezen om de bestelling op een door jou gekozen adres te laten bezorgen of in een Bruna-winkel naar keuze op te halen. Ook in de winkel is het mogelijk een bestelling te plaatsen op bruna.nl. Wanneer direct leverbaar kan je bestelling de volgende dag al bezorgd worden, thuis of in de winkel. De keuze is aan jou! Voor een aantal artikelen geldt dat deze alleen kunnen worden thuisbezorgd. In dat geval wordt dat aangegeven bij de producten.

Eenvoudig retourneren
Je kunt je aankoop binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden kosteloos retour sturen. Dat kan via DHL, voor meer informatie klik hier. Na ontvangst zullen we het door jou betaalde bedrag op je bankrekening terug storten.

Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Een bestelling die je op werkdagen voor 23:00 uur plaatst, wordt de volgende dag al bij je thuisbezorgd (behalve op zon- en feestdagen). Er zijn artikelen met een afwijkende levertijd, dit staat specifiek bij het artikel vermeld.

Gratis verzending vanaf €20,00
Bij bruna.nl kun je zelf kiezen of je de bestelling in een Bruna-winkel op wilt halen of dat je deze op een door jou gekozen adres laat bezorgen. Bij thuisbestellingen vanaf €20,00 betaal je geen verzendkosten!

Je korting bij Bruna:

Alle bestellingen 0 ct cashback Bekijk de aanbieding